Спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі
2018-10-24
Друк
Активний до:
2019-10-25
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі. Запропонований спосіб забезпечує більш повну переробку сезонної рослинної сировини, зниження кількісних та якісних втрат в процесі зберігання, та сприяє підвищенню прибутків від виробництва і зміцненню позицій підприємства на ринку. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропоновано спосіб отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі, що включає сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення не їстівної частини, бланшування, заморожування. В якості сировини використовують сушені яблука, полуницю, цукор та додатково вівсяні пластівці, сушені яблука бланшують у водному середовищі за температурою 100 ºС, усі інгредієнти подрібнюють механічним способом, отриману суміш порційно розфасовують та заморожують. Спосіб забезпечує зниження вартості та трудомісткості виробництва, розширення асортименту, збереження органолептичних і фізико-хімічних показників якості.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні преваги запропонованого способу отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі полягають у перевищенні доходів від виробництва і реалізації продукції над відповідними витратами у вартісному вираженні. Конкурентні переваги запропонованого способу отримання замороженого фруктового напівфабрикату для виробництва напою смузі обумовлені збільшенням терміну холодильного зберігання, зниженням ризику додаткових кількісних і якісних втрат при тимчасових порушеннях умов холодильного зберігання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент на корисну модель України
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
[Закрити вікно]