Технологія маршмелоу з рослинними добавками
2017-12-26
Друк
Активний до:
2018-12-27
Анотація пропозиції:
У Харківському державному університеті харчування та торгівлі (Україна) розроблено технологію маршмелоу з рослинними добавками.
Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Розроблено та запропоновано технологію маршмелоу з рослинними добавками. Дана технологія спрямована на вирішення проблеми низької поживної цінності маршмелоу шляхом використання желатину, який містить солюбілізовану соняшникову олію або солюбілізовану соняшникову олію з -каротином та уведення водного або водно-спиртового екстракту кріас-порошку з суданської троянди.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія забезпечує високі органолептичні, структурно-механічні показники та підвищену поживну цінність, розширення асортименту продукції. Використання желатину з солюбілізованою соняшниковою олією або солюбілізованою соняшниковою олією з β-каротином дозволяє ввести до складу маршмелоу жиророзчинні вітаміни та поліненасичені жирні кислоти, а введення водного або водно-спиртового екстракту кріас-порошку з суданської троянди  біологічно активні речовини: вітаміни та мінерали.
Впровадження даної технології на підприємствах кондитерської промисловості та ресторанного господарства не потребує закупівлі нового коштовного обладнання та виділення додаткової площі. Отже технологія може бути реалізована на підприємстві будь-якої потужності.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент № № 103617 від 25.12.2015 р., бюл. № 24
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Підприємства кондитерської промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво готових виробів та напівфабрикатів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Білорусь, Україна, країни ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
[Закрити вікно]