Технологія бісквіту із сушеним подрібненим топінамбуром
2017-12-19
Друк
Активний до:
2018-12-20
Анотація пропозиції:
У Харківському державному університеті харчування та торгівлі (Україна) удосконалено технологію виробництва бісквіту шляхом використання сушеного подрібненого топінамбура. Дана технологія спрямована на вирішення проблеми високого вмісту цукру та низького вмісту харчових волокон, мінеральних речовин в раціоні харчування людини.
Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Розроблено та запропоновано технологію бісквіту збагаченого топінамбуром, що є джерелом інуліну, мінеральних речовин, вітамінів та призначеного для введення у харчові продукти, в тому числі лікувально-профілактичного призначення. Запропонована технологія бісквіту із сушеним подрібненим топінамбуром має підвищений вміст інуліну, вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон та низький вміст цукру у порівнянні з традиційним виробом.
Інновації і переваги пропозиції:
Використання у кондитерському виробі – бісквіті сушеного топінамбуру,що дозволяє знизити на 70% цукор при збереженні необхідних органолептичних показників, що сприятливо впливає на функцію підшлункової залози.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологія розробленого бісквіту передбачає введення на етапі перемішування тіста сушеного топінамбуру подрібненого до часточок розміром (50...100)×10–6 м.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Підприємства кондитерської промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво готових виробів та напівфабрикатів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Білорусь, Україна, країни ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
[Закрити вікно]