русский english
Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства
2019-11-21
Активний до:
2020-11-21
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад (ХДУХТ) в м. Харків (Україна) пропонує методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства. Використання цього інструментарію дає можливість забезпечити вчасну реакцію на зміну чинників впливу та корегування конкурентної стратегії, володіти інформацією про фактичну стадію підприємства а та можливі перспективи розвитку. Університет здійснює пошук партнерів для впровадження методичного інструментарію
Опис пропозиції:
Методичний інструментарій визначення стадії життєвого циклу підприємств ресторанного господарства дозволяє визначити стадію на якої знаходиться підприємство та передбачити нові цілі, та, відповідно, обумовлює необхідність підвищення рівня конкурентного потенціалу, що дозволяє здійснювати якісну трансформацію конкурентних переваг у сфері ресторанного бізнесу.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонований методичний підхід дозволяє визначити стадії життєвого циклу у динаміці для підприємств ресторанного господарства, створити інформаційний базис для визначення комплексу управлінських рішень формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарства у перспективному періоді.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Моделі соціально-економічного розвитку, економічні аспекти; Інструменти прогнозування
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Споживчі послуги; Ресторани швидкого харчування; Інші ресторани
Поточна стадія розвитку:
Вже на ринку
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
підприємства ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Ресторанне господарство
Задачі, що стоять перед партнером:
Надання інформація для оцінки проміжного середовища та потенціалу підприємства
Країни, яким надається перевага:
Україна.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.