русский english
Методика комплексної оцінки конкурентного потенціалу підприємств ресторанного господарства
2019-11-21
Активний до:
2020-11-21
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад (ХДУХТ) в м. Харків (Україна) пропонує методику комплексної оцінки конкурентного потенціалу підприємств ресторанного господарства. Використання запропонованої методики дає можливість обґрунтовувати базу для прийняття управлінських рішень щодо стратегічного розвитку підприємств ресторанного господарства та сформулювати висновки щодо рівня конкурентного потенціалу та його реалізації. Університет здійснює пошук партнерів для впровадження методики.
Опис пропозиції:
Методика комплексної оцінки конкурентного потенціалу підприємств ресторанного господарства дає можливість обґрунтовано сформулювати висновки щодо рівня реалізації конкуретного потенціалу на підприємстві ресторанного господарства та аргументувати управлінські рішення щодо подальшого стратегічного розвитку.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована методика комплексної оцінки конкурентного потенціалу підприємств ресторанного господарства, яка, на відміну від існуючих, передбачає розрахунок інтегрального показника конкурентного потенціалу, сформованого на основі комплексних оцінок його локальних складових (фінансової, маркетингової, техніко-технологічної, інноваційної, виробничої та клієнтської), дає можливість сконцентрувати зусилля окремих складових конкурентного потенціалу на реалізації основних функцій підприємства ресторанного господарства (виробництва, реалізації та споживання) та дозволяє сформувати стратегічні перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства у конкурентному середовищі. Такий підхід надає можливість комплексно поглянути на проблеми управління конкурентним потенціалом та також оцінити стратегічні перспективи розвитку підприємств ресторанного господарства у конкурентному середовищі.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Моделі соціально-економічного розвитку, економічні аспекти; Інструменти прогнозування
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Споживчі послуги; Ресторани швидкого харчування; Інші ресторани
Поточна стадія розвитку:
Вже на ринку
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Ресторанне господарство
Задачі, що стоять перед партнером:
Надання інформація для оцінки проміжного середовища та потенціалу підприємства
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.