русский english
Технологія виготовлення замороженого напівфабрикату для смузі
2018-10-25
Активний до:
2019-10-26
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію виготовлення замороженого напівфабрикату для смузі. Запропонована технологія забезпечує підвищену якість напівфабрикату, розширення асортименту, забезпечення відсутності консервантів, підвищення його харчової та біологічної цінності, збільшення терміну зберігання. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропоновано технологію виготовлення замороженого напівфабрикату для смузі, яка включає такі інгредієнти, як полуниця, сушені яблука, вівсяні пластівці та сік шипшини. Та технологічні операції: сортування сировини, миття, очищення, інспектування, видалення неїстівної частини, бланшування у водному середовищі за температурою 100 ºС протягом 3…5 хв, подрібнення, фасування, заморожування до температури –35 °С. Технологія забезпечує розширення асортименту, забезпечення відсутності консервантів, підвищення його харчової та біологічної цінності.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні преваги запропонованої технології виготовлення замороженого напівфабрикату для смузі полягають у перевищенні доходів від виробництва та реалізації продукції над відповідними витратами у вартісному вираженні. Конкурентні переваги запропонованої технології виготовлення замороженого напівфабрикату для смузі обумовлені збільшенням терміну холодильного зберігання, зниженням ризику додаткових кількісних і якісних втрат при тимчасових порушеннях умов холодильного зберігання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія виробництва напоїв
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Подана заявка на патент
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.