русский english
Технологія маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природи
2017-12-26
Активний до:
2018-12-27
Анотація пропозиції:
У Харківському державному університеті харчування та торгівлі (Україна) розроблено технологію маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природи.
Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Розроблено та запропоновано технологію маршмелоу з рослинною добавкою антоціанової природи. Дана технологія спрямована на вирішення проблеми низької харчової цінності маршмелоу, водночас надаючи виробам стійкого забарвленням протягом гарантованого терміну зберігання шляхом уведення водно-спиртового екстракту кріас-порошку з чорноплідної горобини.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія забезпечує високі органолептичні, фізико-хімічні та структуро-механічні показники виробів, розширення асортименту продукції та функціональних можливостей вітчизняної рослинної сировини.
Впровадження даної технології на підприємствах кондитерської промисловості та ресторанного господарства не потребує закупівлі нового коштовного обладнання та виділення додаткової площі. Отже технологія може бути реалізована на підприємстві будь-якої потужності.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент № № 110126 від 26.09.2016 р., бюл. № 18
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Підприємства кондитерської промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво готових виробів та напівфабрикатів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Білорусь, Україна, країни ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.