русский english
Технологія хліба пшеничного підвищеної харчової цінності
2017-12-11
Активний до:
2018-12-12
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виготовлення хліба пшеничного підвищеної харчової цінності з використанням шроту зародків вівса та жмиху зароків кукурудзи, що характеризується високими органолептичними і фізико-хімічними показниками якості. Університет шукає партнерів для спільної роботи з впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Одним із напрямків підвищення харчової цінності хліба пшеничного є використання в їх технологіях вторинних продуктів переробки зернової сировини. Цінним джерелом корисних речовин (білку, вітамінів групи В, вітаміну Е, мінеральних речовин, харчових волокон) є вторинні продукти переробки зародків – шрот зародків вівса та жмих зароків кукурудзи. В хлібі пшеничному з додаванням шроту зародків вівса та жмиху зароків кукурудзи міститься значна кількість харчових волокон, незамінних амінокислот, мінеральних речовин (К, Мg, Р, Fe та ін) і вітамінів. Хліб рекомендовано для щоденного вжитку широким верствам населення.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє розширити асортимент завдяки виробництву високоякісної продукції з підвищеними харчовими властивостями. Технологія забезпечена проектом нормативної документації.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
В запропонованій технології передбачено внесення на стадії замісу тіста шроту зародків вівса та жмиху зароків кукурудзи, попередньо змішаного з борошном пшеничним.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Випробовування нових застосувань
Тип шуканого партнера:
Підприємства хлібопекарської промисловості та ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Виробництво хлібобулочних виробів; переробна промисловість; харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, Білорусь, Чехія, Польща
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.