русский english
Технологія мармеладу желейно-фруктового підвищеної біологічної цінності
2017-12-09
Активний до:
2018-12-10
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію мармеладу желейно-фруктового підвищеної біологічної цінності з використанням рослинних кріопаст та кріопорошків, що характеризується високими органолептичними показниками якості і значним вмістом біологічно активних речовин. Університет шукає партнерів для спільної роботи з впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Одним із напрямків підвищення біологічної цінності мармеладу желейно-фруктового є використання в їх технологіях рослинної сировини. Кріопасти з яблук, айви, моркви, гарбуза, винограду та кріопорошки з шипшини, обліпихи, винограду володіють значними антиоксидантними властивостями та являються джерелом корисних речовин. В мармеладі желейно-фруктовому з додаванням кріодобавок міститься значна кількість пектинових, антоціанових речовин, вітаміну С, -каротину та мінеральних речовин. Мармелад з кріодобавками рекомендовано для широких верств населення.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє розширити асортимент завдяки виробництву високоякісної продукції з підвищеними антиоксидантними властивостями. Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
В запропонованій технології передбачено внесення кріопаст наприкінці стадії уварювання, а кріопорошків – на стадії оброблення мармеладної маси.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель «Склад мармеладу з рослинними добавками» №92844, 2014 р.;
Патент України на корисну модель «Склад мармеладу з рослинними добавками» №112111, 2016 р.
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Випробовування нових застосувань
Тип шуканого партнера:
Підприємства кондитерської промисловості та ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Виробництво кондитерських виробів; переробна промисловість; харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.