русский english
Технологія здобного печива підвищеної харчової цінності
2017-12-05
Активний до:
2018-12-06
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виготовлення здобного печива підвищеної харчової цінності з використанням шроту кедрового або волоського горіха, що характеризується високими органолептичними і фізико-хімічними показниками якості. Університет шукає партнерів для спільної роботи з впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Одним із напрямків підвищення харчової цінності здобного печива є використання в їх технологіях біологічно цінної рослинної сировини. Цінним джерелом корисних речовин (білку, мінеральних речовин, поліненасичених жирних кислот, вітаміну Е та харчових волокон) є продукти переробки горіхів – шрот кедрового горіху та шрот волоського горіху. В здобному печиві з додаванням шроту кедрового горіху або шроту волоського горіху міститься значна кількість харчових волокон, мінеральних речовин (К, Мg, Р, Fe та ін) і вітамінів. Печиво рекомендовано для широких верств населення.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє розширити асортимент завдяки виробництву високоякісної продукції з підвищеними харчовими властивостями. Технологія забезпечена проектом нормативної документації.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
В запропонованій технології передбачено внесення на стадії замісу тіста шроту кедрового горіху або шроту волоського горіху, попередньо змішаного з борошном пшеничним.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
№ 100817, 2015 р.
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка
Тип шуканого партнера:
Підприємства кондитерської промисловості та ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Виробництво кондитерських виробів; переробна промисловість; харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.