русский english
Спосіб отримання добавки для продукції з молока
2017-11-27
Активний до:
2018-11-28
Анотація пропозиції:
Науковці університету ХДУХТ в м. Харкові, пропонують добавку до продукції з молока. Розроблена добавка для продукції з молока має широкий спектр корисних для організму органічних сполук та забезпечує значний термін зберігання. Університет шукає партнерів та інвесторів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована добавка до продукції з молока, включає органічні сполуки рослинної сировини. Для збільшення терміну зберігання молочної продукції добавка використовується водно-олійний екстракт з сухої трави вівса посівного скошеного в період цвітіння, питної води та соняшникової дезодорованої олії, яку потім охолоджують та відділяють олійний екстракт від води і трави.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічний ефект від впровадження та використання у виробництві добавки для продукції з молока полягають у високому рівні рентабельності такої продукції, значення якого вище середнього, що дозволяє підприємству не лише зміцнити свої позиції на ринку, але й підвищити прибутковість, навіть порівняно із запланованими показниками ефективності. Конкурентні переваги запропонованого способу добавки для продукції з молока обумовлені збільшенням терміну зберігання, підвищенням якості та зниженням собівартості нової продукції.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент на корисну модель України
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Харчові підприємства молочної промисловості
Сфера діяльності партнера:
Молочна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.