русский english
Спосіб заморожування риби
2017-11-27
Активний до:
2018-11-28
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує спосіб заморожування риби, який дозволяє заморожувати рибу шляхом використання антиокислювача, що забезпечує довгий термін зберігання продукту та перешкоджає окисленню жирів. Університет шукає партнерів та інвесторів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропоновано спосіб заморожування риби, що включає промивання риби у водному розчині хлористого натрію та заморожуванні в воді при температурі мінус 18 °С. Спосіб дозволяє отримати продукт з тривалим терміном зберігання, що досягається додаванням антиокислювача спиртового розчину прополісі концентрацією 0,1 %, що запобігає окисленню та прогоранню жирів.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні преваги запропонованого способу заморожування риби полягають у перевищенні доходів від виробництва і реалізації продукції над відповідними витратами у вартісному вираженні. Конкурентні переваги запропонованого способу заморожування риби обумовлені збільшенням терміну холодильного зберігання, зниженням ризику додаткових кількісних і якісних втрат при тимчасових порушеннях умов холодильного зберігання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.