русский english
Технологія виготовлення замороженого пюре-напівфабрикату
2017-11-27
Активний до:
2018-11-28
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонують технологію замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату, яка дозволяє значно підвищити харчову та біологічну цінність, за рахунок відсутності консервантів, скоротити тривалість виробництва пюре та збільшити термін зберігання. Університет шукає партнерів та інвесторів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропоновано технологію виготовлення замороженого пюре-напівфабрикату, яка включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як основну сировину використовують буряк столовий, додатково селеру кореневу, яблука, борошно вівсяне. Всі інгредієнти змішують. Пюре фасують та заморожують після виготовлення. Технологія дозволяє отримати заморожений плодово-овочевий пюре-напівфабрикат з покращеними органолептичними та реологічними властивостями, з тривалим терміном зберігання за рахунок застосування шокового заморожування, яке забезпечує максимальне збереження вихідних властивостей сировини.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічний ефект від впровадження та використання у виробництві замороженого плодово-овочевого пюре-напівфабрикату полягає у скорочені тривалості виробництва та збільшенні терміну зберігання. Додавання овочевої сировини підвищує біологічну та харчову цінність напівфабрикату.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент на корисну модель України
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи, фабрики напівфабрикатів
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.