русский english
Методика формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі продовольчими товарами
2017-11-24
Активний до:
2018-11-25
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад (ХДУХТ) в м. Харків (Україна) пропонує методику формування цінової політики підприємств з урахуванням особливостей роздрібної торгівлі продовольчими товарами. Використання запропонованої методики дає можливість обґрунтовувати базу для прийняття управлінських рішень з питань ціноутворення з урахуванням особливостей роздрібної торгівлі. Університет здійснює пошук партнерів для впровадження методики.
Опис пропозиції:
Методика розкриває зміст і послідовність процесу формування цінової політики підприємства роздрібної торгівлі продовольчими товарами, передбачає формування й реалізацію цілей і завдань підприємства в сфері ціноутворення за кожним окремим сегментом ринку і кожним товаром на певний період часу та розробляється на основі дослідження базових передумов формування цін.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована методика відрізняється від існуючих механізмом визначення цілей і способів їх досягнення для різних товарних груп за кожним окремим сегментом ринку і спрямована на підвищення рівня стратегічного управління підприємством та забезпечення реалізації його цілей.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Моделі соціально-економічного розвитку, економічні аспекти; Інструменти прогнозування
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Роздрібна торгівля; Харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Вже на ринку
Права інтелектуальної власності:
Є ліцензійна угода
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
підприємства торгівлі
Сфера діяльності партнера:
Торгівля
Задачі, що стоять перед партнером:
Надання інформація для аналізу базових передумов визначення цін
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.