русский english
Використання ядер арахісу у харчових продуктах
2017-02-23
Активний до:
2018-02-24
Анотація пропозиції:
Університет (ХДУХТ), м. Харків, що спеціалізується в галузі наукових розробок та освітніх послуг, запропонував технологію виробництва продуктів на основі ядер арахісу, що забезпечить отримання арахісових паст, купажованих олій, смаженого арахісу з високими смаковими властивостями та харчовою цінністю, покращеною якістю. Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технологій у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія використання ядер арахісу дає можливість отримати високоякісні харчові продукти з високою харчовою та біологічною цінністю та покращеними органолептичними властивостями, а також розширення асортименту продукції.
Арахісова паста являє собою пастоподібну однорідну масу світло-коричневого кольору з кремово-жовтим відтінком з блискучою поверхнею та горіховим, чистим, гармонійним смаком з молочним присмаком.
Купажована олія з рослинними екстрактами стійка до окиснювання, прозора, має світлі тони, не має осаду, відрізняється м'яким смаком і ароматом.
Основними компонентами харчових продуктів з ядер арахісу є: маса тертого смаженого арахісу, сухе знежирене молоко, какао-порошок, цукрова пудра, нерафінована арахісова олія, лляна олія, олійний екстракт у відповідному співвідношенні до рецептур.
Інновації і переваги пропозиції:
Харчові продукти на основі ядер арахісу мають високий вміст необхідних для здоров’я людини ненасичених жирних кислот, вітамінів, мікроелементів та інших біологічно активних речовин.
Використання арахісу для створення продуктів поліфункціональної дії з підвищеною харчовою та біологічною цінністю забезпечить розширення смакового спектру арахісової продукцїї, дозволить застосовувати натуральні інгредієнти та використовувати отриманиі продукти для оздоровчого харчування. Наявність майже всіх основних речовин (білків, вуглеводів, мінеральних речовин, вітамінів та амінокислот), робить ці продукти незамінними для людини та можуть споживатися для харчування людей з послабленим здоров'ям та з профілактичною метою. Споживання розробленних харчових продуктів на основі ядер арахісу дасть змогу вирішити проблему профілактики захворювань, що викликані дефіцитом ПНЖК ω-3 групи, а також надлишкової ваги та передчасного старіння.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
На продукцію отримано санітарно-гігієнічні висновки та затверджено в установленому порядку нормативно технічну документацію: «Пасти арахісові», «Олії арахісові купажовані», «Арахіс смажений зі смако-ароматичними добавками».
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Отримано 8 патентів у 2016 році
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Дослідницькі, комерційні та промислові організації, торгівля, інвестори, партнери для замовлення на виробництво харчових продуктів з ядер арахісу.
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловость, кондитерське виробництво, торгівля.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технологій у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД та Євросоюзу, інші країни.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.