русский english
Технологія печива здобного з додаванням порошків з виноградних вичавків
2016-12-18
Активний до:
2017-12-19
Анотація пропозиції:
Університет (м. Харків), що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію печива здобного з додаванням порошків, отриманих з виноградних вичавків. Печиво має високі органолептичні показники, характеризується підвищеним вмістом біологічно активних речовин. Організація шукає партнерів для реалізації спільних комерційних проектів, впровадження пропозиції у виробництво.
Опис пропозиції:
Отримане печиво з додаванням порошків з виноградних кісточок та виноградних шкірочок відрізняється високим вмістом поліфенольних сполук, які є потужними антиоксидантами, харчових волокон, мінеральних речовин, вітамінів, має радіопротекторні властивості, що дозволяє рекомендувати його у профілактичному та дієтичному харчуванні.
Масло вершкове збивають з порошком з виноградних кісточок, меланжем, пудрою цукровою, пудрою ванільною до утворення пишної маси, додають просіяне борошно пшеничне та замішують тісто, формують печиво та випікають його за температури 190-200С. Печиво охолоджують та упаковують у споживчу тару.
Інновації і переваги пропозиції:
Додавання порошків з виноградних кісточок та виноградних шкірочок позитивно впливає на органолептичні та фізико-хімічні показники якості здобного печива, збагачує його харчовими волокнами, поліфенольними сполуками, мінеральними речовинами, вітамінами, гальмує процеси накопичення вільних жирних кислот та перекісних сполук під час зберігання печива за рахунок вмісту у виноградних порошках великої кількості речовин з антиоксидантною активністю.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Подана заявка на патент
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Угода про спільне підприємство; Адаптація технології на нові матеріали; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства ресторанного господарства, підприємства кондитерської промисловості
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, ресторанне господарство
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Країни СНД, Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.