русский english
Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди
2016-12-08
Активний до:
2017-12-09
Анотація пропозиції:
Розроблений cпосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, які містять гідроколоїди,включає кулонометричне титрування зразку електрогенерованим йодом на платиновому електроді при постійній силі струму, екстрагування АК водою із рослинної сировини або препаратів із рослинної сировини, який відрізняється тим, що процедуру кулонометричного титрування АК проводять без попередньої підготовки проб зразків, уникаючи стадій гомогенізації та екстракції
Опис пропозиції:
Під час оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, які містять гідро колоїди використовується кулонометричне титрування зразку електрогенерованим йодом на платиновому електроді при постійній силі струму. Процедуру кулонометричного титрування АК проводять без попередньої підготовки проб зразків, уникаючи стадій гомогенізації та екстракції
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонований спосіб визначення аскорбінової кислоти дозволяє оцінити вміст аскорбінової кислоти у харчових системах, уникнути тривалої процедури пробопідготовки та визначати вміст АК безпосередньо у харчових системах, що містять гідроколоїди, зокрема желатину
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Хімія; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Методи виявлення та аналізу
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель № u 20166 02527 «Спосіб оцінки вмісту аскорбінової кислоти у харчових системах, що містять гідроколоїди». Власник – ХДУХТ. Отриманий 10.06.2015р.
Тип потрібної співпраці:
Адаптація технології на нові матеріали
Тип шуканого партнера:
Переробна промисловість, харчова промисловість
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження способу визначення аскорбінової кислоти під час виробничих процесів
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.