русский english
Технологія солоду із безглютенових зернових культур як сировини для оздоровчих та дієтичних харчових продуктів
2016-12-07
Активний до:
2017-12-08
Анотація пропозиції:
Університет міста Києва пропонує для застосування технологію солоду із безглютенових зернових культур як сировини для оздоровчих та дієтичних харчових продуктів.
Опис пропозиції:
В теперішній час людство все частіше зустрічається з вродженим захворюванням целіакією, яка пов’язана з непереносимістю організмом особливої фракції рос-линного білку – глютену. Лікарських препаратів для боротьби з цим захворюванням на сьогоднішній день немає. Тому забезпечення хворих на целіакію безглютеновими продуктами вітчизняного виробництва є важливою медико-соціальною проблемою.
Інновації і переваги пропозиції:
Відомо, що при пророщуванні зерно збагачується біологічно активними речовинами: низькомолекулярними білками, цукрами, амінокислотами, вітамінами, ферментами і фітогормонами. Тому використання пророщеного зерна (солоду) при виготовленні харчових продуктів, в тому числі і для хворих на целіакію, надасть можливість значно підвищити ефективність їх вживання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Відомо, що при пророщуванні зерно збагачується біологічно активними речовинами: низькомолекулярними білками, цукрами, амінокислотами, вітамінами, ферментами і фітогормонами. Тому використання пророщеного зерна (солоду) при виготовленні харчових продуктів, в тому числі і для хворих на целіакію, надасть можливість значно підвищити ефективність їх вживання.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Партнерські / Інші домовленості
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво харчових продуктів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.