русский english
Дієтичне харчування
2016-12-07
Активний до:
2017-12-08
Анотація пропозиції:
Фахівці ХДУХТ (м. Харків) пропонують підручник для навчання студентів вищих навчальних закладів з курсу «Дієтичне харчування», який є основою спеціальної підготовки фахівців інженерного профілю. Автори шукають партнерів (освітня установа, видавництво) для розповсюдження підручника викладачам, аспірантам і студентам.
Опис пропозиції:
Кожен розділ підручника містить теоретичну частину, яка характеризує положення теорії дієтичного харчування. Окремий розділ присвячений особливостям дієтичного харчування при різних захворюваннях. Особлива увага присвячена характеристиці базисних дієт (дієта № 1–15).Надається також досить повна інформація щодо біологічної та харчової цінності різних груп продуктів тваринного та рослинного походження.
Інновації і переваги пропозиції:
В підручнику приділено значну увагу основним змінам фізичних властивостей і хімічного складу продуктів кулінарній обробці, а також особливостям технології виробництва продуктів дієтичного харчування. Наведено основи технології виробництва різних видів дієтичної продукції на підприємствах ресторанного господарства та в оздоровчих санітарно-курортних установах.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Представлено технології виробництва різних дієтичних страв: холодні страви і закуски; супи; соуси; страви з риби та морепродуктів; з м’яса та м’ясопродуктів; з овочів; з круп, бобових і макаронних виробів; з яєць; з сиру; солодкі страви; напої; вироби з тіста.
Технологічні ключові слова:
Друк; Харчова микробіологія / токсикологія / контроль якості; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Освітні програми; Освіта, навчальні посібники і канцтовари; Книги, листівки та інша друкарська продукція
Поточна стадія розвитку:
Вже на ринку
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Рекомендовано до друку вченою радою Харківського джержавного університету харчування та торгівлі як підручник
Тип потрібної співпраці:
Розробка і виготовлення на замовлення; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Освітня установа, видавництво
Сфера діяльності партнера:
Освітні послуги, друкарські послуги
Задачі, що стоять перед партнером:
Застосування підручника у навчальному процесі підготовки фахівців та перепідготовки кадрів; видання підручника
Країни, яким надається перевага:
Білорусь, Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.