русский english
Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів
2016-12-07
Активний до:
2018-12-08
Анотація пропозиції:
Фахівці ХДУХТ (м. Харків) пропонують підручник для навчання студентів вищих навчальних закладів з курсу «Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів», який призначений для студентів торговельних та економічних вузів, що вивчають фізіологію харчування, нутриціологію, гігієну і санітарію, а також для студентів санітарно-гігієнічних факультетів медичних університетів, робітників, що працюють у сфері харчування населення.
Опис пропозиції:
У підручнику наведено сучасні дані, щодо ролі основних харчових речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендовані норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку у раціонах, джерела в їжі. Надається також досить повна інформація щодо біологічної та харчової цінності різних груп продуктів тваринного та рослинного походження.
Все це допоможе фахівцям раціонально використовувати харчову сировину, вибирати раціональні методи її зберігання та використання, максимально забезпечувати збереження харчової та біологічної цінності продуктів, а також поліпшити засвоювання їжі і задоволення смаку споживачів, допоможе запобігти виникненню харчових інфекцій та отруєнь.
Інновації і переваги пропозиції:
В підручнику приділено значну увагу характеристиці харчових добавок та рекомендації по їх використанню у складі харчових композицій. У розділі, що присвячений продуктам з функціональними властивостями, надано їх класифікацію та характеристику.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Значно перероблені та доповнені майже усі глави підручника. Значно розширено обсяг глав, що характеризують харчову та біологічну цінність продуктів тваринного та рослинного походження. Більш детально розглянуті питання безпечності харчових продуктів, у тому числі профілактики харчових отруєнь та захворювань аліментарного генеза.
Доповнено додатках надана інформація, що містить дані про амінокислотний та жирнокислотний склад основних продуктів харчування.
Технологічні ключові слова:
Друк; Якість та безпека харчових продуктів; Харчова микробіологія / токсикологія / контроль якості; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Освітні програми; Книги, листівки та інша друкарська продукція
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Рекомендовано до друку вченою радою Харківського державного університету харчування та торгівлі як підручник
Тип потрібної співпраці:
Розробка і виготовлення на замовлення; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Освітня установа, видавництво
Сфера діяльності партнера:
Освітні послуги, друкарські послуги
Задачі, що стоять перед партнером:
Застосування підручника у навчальному процесі підготовки фахівців та перепідготовки кадрів; видання підручника
Країни, яким надається перевага:
Білорусь, Україна, Грузія.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.