русский english
Технологія збагачення геродієтичних продуктів харчування мікронутрієнтами вилученими з продуктів перероблення м'яса
2016-12-06
Активний до:
2017-12-07
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад м.Києва пропонує технологію збагачення геродієтичних продуктів харчування мікронутрієнтами вилученими з продуктів перероблення м'яса.
Представлена робота присвячена вивченню проблеми покращення якості життя людини та подовження періоду її активної працездатності шляхом профілактики «вікових» хвороб, серед яких ключове місце займають кальційдефіцитні стани, особливо остеопороз.
Опис пропозиції:
Працездатність, здоров’я і активне творче довголіття людини знаходиться в прямій залежності від способу її життя та характеру харчування, яке має бути раціональним, збалансованим забезпечуючи фізіологічні потреби організму. Одна із пріоритетних проблем, яку вирішує представлений проект є ліквідація дефіциту харчових речовин, серед яких важливе місце належить мікронутрієнтам – вітамінам та мінеральним речовинам. Першочергового значення потребує проблема вирішення дефіциту кальцію, нестача якого призводить до хвороб цивілізації: остеопорозу, карієсу, рахіту, нервових та серцево-судинних розладів, спазмофілії, тощо, адже сьогодні інвестиції в людину, в його здоров’я та якість життя стали ключовою ідеєю розвитку країни.
Інновації і переваги пропозиції:
Головними особливостями проекту є унікальність запатентованої ідеї та відсутність конкурентів, можливість у перспективі широко використовувати дану розробку при виробництві величезної групи лікувально-профілактичних продуктів та значний соціально-економічний ефект для України за рахунок зменшення навантаження на Пенсійний фонд держави.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Партнерські / Інші домовленості
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво харчових продуктів
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технологій у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.