русский english
Технології кондитерських виробів спеціального призначення для різних вікових груп населення з урахуванням потреби зниження глікемічності та калорійності, подовжених термінів зберігання
2016-12-06
Активний до:
2017-12-07
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад м.Києва пропонує технології кондитерських виробів спеціального призначення для різних вікових груп населення з урахуванням потреби зниження глікемічності та калорійності, подовжених термінів зберігання. Кондитерські вироби зі застосуванням цукрозамінників нового покоління в Україні на сьогодні не виробляються – отже цей сегмент ринку не заповнений.
Опис пропозиції:
Інноваційний проект присвячено комплексному вирішенню проблеми розроблення кондитерських виробів спеціального призначення. Склад яких відповідає вимогам нутріціології до харчування різних груп населення в залежності від віку (діти, люди похилого віку), фізичної активності (особи розумової праці), стану здоров’я (хворі на цукровий діабет, порушення толерантності до глюкози).
Розроблено рецептурні композиції та технології кондитерських виробів цукристої групи (неглазуровані помадні цукерки, молочні цукерки, ірис) подовженого терміну зберігання.
Інновації і переваги пропозиції:
Застосування зазначених цукрозамінників сприятиме створенню асортименту виробів зі зниженою глікемічністю та калорійністю.
Розроблені технології максимально адаптовані під технологічні схеми існуючих традиційних виробів и не потребують встановлення додаткового обладнання.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Партнерські / Інші домовленості
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво харчової продукції
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.