русский english
Технологія виробництва гіркої настоянки
2016-12-06
Активний до:
2017-12-07
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад м.Києва пропонує технологію виготовлення гіркої настоянки
Опис пропозиції:
Технологія передбачає використання екстрактів кардамону, імбиру та червоного гіркого перцю в поєднанні з солодкістю меду. Дана настоянка зацікавить споживачів за рахунок поєднання гостроти перцю гіркого та приємним ароматом кардамону з легким квітковим відтінком. Екстракти перцю червоного гіркого, кардамону та імбиру забезпечать не тільки пікантність смаку, але й сприяють поліпшенню найважливіших функцій організму, за рахунок вміст вітаміну С та фенольних сполук, ці сполуки проявляють антиоксиданту та загальнозміцнюючу дію, активізують обмінні процеси і покращують циркуляцію крові.
Інновації і переваги пропозиції:
Розширення асортименту лікеро-горілчаних виробів з підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними органолептичними показниками.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технологія виробництва напоїв
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Винно-горілчані вироби
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Партнерські / Інші домовленості
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Підприємства харчової промисловості
Сфера діяльності партнера:
Виробництво харчової продукції
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Національний університет харчових технологій
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.