русский english
Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійним систем (монографія)
2016-12-05
Активний до:
2017-12-06
Анотація пропозиції:
Фахівці ХДУХТ пропонують монографію, в якій узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обґрунтування та розробки емульсійних систем на основі білка тваринного та їх використання у технологіях напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених. Автори шукають партнерів для розповсюдження видання викладачам, аспірантам і студентам, інвесторів (підприємства з виробництва напівфабрикатів, заготівельні і переробні підприємства) для впровадження розробок у виробництво
Опис пропозиції:
Монографія складається з чотирьох розділів, в яких розглянуто перспективні напрями розвитку технологій напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених, науково обґрунтовано склад та технологічні параметри виробництва емульсійних систем на основі білка тваринного, розроблено технологію напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем, досліджено показники якості та безпечності напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем та їх зміни під впливом технологічних чинників
Інновації і переваги пропозиції:
Практична спрямованість роботи передбачає зацікавленість фахівців м’ясопереробної галузі та закладів ресторанного господарства. Розроблені й описані технології дозволяють забезпечити ефективну переробку м’ясної сировини та одержати напівфабрикати м'ясні посічені заморожені, що характеризуються поліпшеними функціонально-технологічними властивостями, які зберігаються при заморожуванні та подальшому розморожуванні, зменшенням втрат маси при заморожуванні та тепловій обробці після заморожування, покращеними органолептичними показниками за рахунок зниження рухливості водної фази, підвищення в’язкості та формування менш дрібних кристалів
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Емульсійні системи на основі білка тваринного мають вагомі переваги порівняно з існуючими аналогам: містять у відповідному співвідношенні білок тваринний, компонент полісахаридної природи та жирову фазу, характеризуються максимальними показниками стабільності до коалесценції під час низькотемпературної обробки, що забезпечують нівелювання негативного впливу змін, які відбуваються під час заморожування та зберігання заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів; вплив на структуру льоду та перешкоджають переміщенню вимороженої води; вплив на характер льодоутворення, пластифікацію та стабільність м’ясних систем під час заморожування-розморожування; збільшення вологозв’язуючої здатності, ніжності консистенції, виходу готового продукту після теплової обробки.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я; Освіта, навчання
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Освіта, навчальні посібники і канцтовари
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патенти України на корисну модель:
10.10.2014 – №93825, №93826
Тип потрібної співпраці:
Розробка і виготовлення на замовлення
Тип шуканого партнера:
Освітня установа, видавництво; Підприємства з виробництва напівфабрикатів, заготівельні і переробні підприємства
Сфера діяльності партнера:
Освітні послуги; м’ясопереробна, харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Друкарські послуги; застосування монографії у навчальному процесі підготовки фахівців та перепідготовці кадрів; впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД, ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.