русский english
Технологія спреду з наповнювачем
2016-11-24
Активний до:
2017-11-25
Анотація пропозиції:
Фахівці ХДУХТ (м. Харків), що спеціалізуються в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонують технологію виробництва спреду з наповнювачем. Розроблена технологія дозволяє отримати продукт з підвищеними органолептичними і імунологічними характеристиками, а також покращеною якістю. Університет шукає партнерів та інвесторів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія спреду з наповнювачем включає масло солодко вершкове, олію соняшникову, сухе знежирене молоко, ароматизатор, емульгатор лецитин, воду питну. Додатково додають 10-30% (вагових) олійного екстракту чайного листа чорного байхового. Додавання до жирової суміші екстракту, змінює біологічну цінність жирової суміші, яка проявляється у тому, що скорочую час засвоєння жирової суміші з 5 до 2 годин.
Інновації і переваги пропозиції:
Технологія виробництва спреду з наповнювачем обумовлена підвищенням енергетичного стану організму при мінімальних затратах ккал, усі необхідні складові роблять продукт більш доступним для широкого вживання. Конкурентні переваги також обумовлені більш яскравими смако-ароматичними характеристиками,
Зазначені переваги та висока якість підвищують цінність розробки в очах споживача та забезпечують високу споживну вартість.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент на корисну модель України
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Харчові підприємства молочної промисловості
Сфера діяльності партнера:
Молочна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.