русский english
Технологія кефіру з домішкою овочевої сировини
2016-11-24
Активний до:
2017-11-25
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонують технологію кефіру з домішкою овочевої сировини, яка дозволяє значно підвищити вміст речовин з антиоксидантною активністю, зокрема вітамінів С, Е, каротину та мінеральних речовин. Університет шукає партнерів та інвесторів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропоновано технологію кефіру з домішкою, яка передбачає приймання, очистку, охолодження і резервування сировини, нормалізації молока і приготування суміші, гомогенізацію суміші, пастеризацію і охолодження суміші, заквашування і сквашування суміші, перемішування, охолодження і дозрівання молочного згустку, охолодження кефіру, причому перед заквашуванням в суміш вносять домішку овочевої сировини з гарбуза. Використання овочевої домішки підвищує біологічну та харчову цінність кефіру.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічний ефект від впровадження та використання у виробництві кефіру з домішкою овочевої сировини полягає у збільшенні терміну зберігання. Додавання овочевої сировини підвищує біологічну та харчову цінність готового продукту, дозволяє економити молочну сировину, знижуючи собівартість молока, отримати продукт дієтичного та профілактичного призначення, підвищує цінність розробки в очах споживача та забезпечують високу споживну вартість.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент на корисну модель України
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Харчові підприємства молочної промисловості
Сфера діяльності партнера:
Молочна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.