русский english
Технологія збагаченого молока
2016-11-23
Активний до:
2017-11-24
Анотація пропозиції:
Науковці університету ХДУХТ в м. Харкові, пропонують технологію збагаченого молока. Розроблена технологія молока з овочевим компонентом, яка дозволяє подовжити термін зберігання, збагачує біологічно активними речовинами, що гальмують процес псування. Університет шукає партнерів та інвесторів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропоновано технологію збагаченого молока, що включає нормалізацію, отримання, очищення, гомогенізацію, внесення овочевого компоненту, який містить пасту із моркви, пастеризацію молока. Крім того, використання пасти із моркви дозволяє значно підвищити вміст речовин з антиоксидантною активністю, зокрема вітамінів С, А, β-каротину, полі фенольних речовин.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічний ефект від впровадження та використання у виробництві збагаченого молока полягає у збільшенні терміну зберігання. Додавання овочевої сировини підвищує біологічну та харчову цінність готового продукту, дозволяє економити молочну сировину, знижуючи собівартість молока, отримати продукт дієтичного та профілактичного призначення, підвищує цінність розробки в очах споживача та забезпечують високу споживну вартість.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Сільське господарство; Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент на корисну модель України
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Харчові підприємства молочної промисловості
Сфера діяльності партнера:
Молочна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.