русский english
Технологія замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв
2016-11-23
Активний до:
2017-11-24
Анотація пропозиції:
Фахівці ХДУХТ (м. Харків), що спеціалізуються в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонують технологію замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Запропонована технологія дозволяє зберігати біологічно активні речовини, а також дає можливість подовжить термін зберігання, знизити кількісні та якісні втрати, що сприятиме підвищенню прибутків від виробництва. Університет шукає партнерів та інвесторів для впровадження способу одержання у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв, яка включає попереднє шинкування та обсмажування моркви, цибулі, кореня петрушки, заправку спеціями, внесення болгарського перцю на стадії тушіння, а припущеної капусти – після тушіння. Високий ступінь готовності напівфабрикату досягається етапами теплової обробки, сушінням конвективним способом, а збільшення терміну зберігання обумовлено процесом заморожування.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічний ефект від впровадження та використання у виробництві замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв полягають у високому рівні рентабельності такої продукції, значення якого вище середнього, що дозволяє підприємству не лише зміцнити свої позиції на ринку, але й підвищити прибутковість, навіть порівняно із запланованими показниками ефективності.
Застосування у технології процесу заморожування, використання натуральних овочевих компонентів, відсутність харчових добавок та консервантів дозволяє отримати продукт, що характеризується екологічністю виробництва та безпечністю споживання.
Зазначені переваги та висока якість підвищують цінність розробки в очах споживача та забезпечують високу споживну вартість.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи, комбінати напівфабрикатів
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.