русский english
Технологія замороженого напівфабрикату борщової заправки
2016-11-23
Активний до:
2017-11-24
Анотація пропозиції:
Науковці вищого навчального закладу (ХДУХТ) м. Харків, пропонують технологію виробництва замороженого напівфабрикату борщової заправки. Розроблено технологію, що забезпечує повну переробку сезонної овочевої сировини, зниження кількісних та якісних втрат в процесі зберігання, та сприяє підвищенню прибутків від виробництва і зміцненню позицій підприємства на ринку. Університет шукає партнерів та інвесторів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропоновано технологію замороженого напівфабрикату борщової заправки, що передбачає використання у рецептурі натуральних овочевих компонентів (буряк столовий, морква столова, капуста білокачанна, томати, перець солодкий, цибуля ріпчаста, часник, корінь петрушки). Високий ступінь готовності напівфабрикату досягається етапами теплової обробки, а збільшення терміну зберігання обумовлено процесом заморожування.
Розроблено проекти нормативної та технологічної документації, що регламентують виробництво: ТУ У 15.3-01566330-266:2011 «Напівфабрикат заморожений «Борщова заправка» та технологічну інструкцію.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічний ефект від впровадження та використання у виробництві замороженого напівфабрикату борщової заправки полягає у підвищенні позитивних грошових потоків над капітальними та поточними витратами впродовж нормативного терміну окупності.
Конкурентоспроможні переваги розробленого напівфабрикату на ринку забезпечуються високим рівнем готовності, що дозволяє скоротити час на приготування в умовах готельно-ресторанного бізнесу та домашніх господарств.
Застосування у технології процесу заморожування, використання натуральних овочевих компонентів, відсутність харчових добавок та консервантів дозволяє отримати продукт, що характеризується екологічністю виробництва та безпечністю споживання.
Зазначені переваги та висока якість підвищують цінність розробки в очах споживача та забезпечують високу споживну вартість.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи, комбінати напівфабрикатів
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.