русский english
Методика розробки стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства в туристичному сегменті
2016-11-09
Активний до:
2017-11-10
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі пропонує методику розробки стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства в туристичному сегменті. Використання розробленого методичного інструментарію дозволить всім зацікавленим сторонам розробити та сформувати особисту стратегію розвитку підприємства ресторанного господарства в туристичному сегменті та контролювати всі етапи її виконання, що дозволить досягти розвитку підприємства та забезпечити економічний успіх закладу.
Опис пропозиції:
Методика розробки стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства в туристичному сегменті, являє собою комплексне дослідження підприємства з урахуванням сегментації контингенту споживачів залежно від рівня його зосередженості на певній території країни та можливості доступу на той чи інший сегмент ринку ресторанного господарства.
Методика, яка пропонується може бути уточнена в залежності від концепції, місії та цілей діяльності закладу ресторанного господарства.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонований методичний інструментарій розробки стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства в туристичному сегменті, дозволяє визначити ключові напрямки розвитку підприємства, реалізація яких сприятиме успішній реалізації стратегії в перспективному періоді.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Використання в сфері туризму; Моделі соціально-економічного розвитку, економічні аспекти
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Ресторани швидкого харчування; Інші ресторани
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
Ресторанний бізнес
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Країни СНД, Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.