русский english
Методика удосконалення асортиментної структури підприємства ресторанного господарства
2016-11-09
Активний до:
2017-11-10
Анотація пропозиції:
Вищий навчальний заклад в м. Харків пропонує методику удосконалення асортиментної структури підприємства ресторанного господарства. Використання методики дозволяє приймати зважені управлінські рішення щодо удосконалення асортиментної структури підприємства, що сприятиме формуванню асортиментної політики відповідно до існуючого споживчого попиту, зростанню обсягів реалізації продукції та прибутку підприємств ресторанного господарства.
Опис пропозиції:
Методика передбачає логічну послідовність процесу оцінки (визначення періоду оцінки, формування та систематизація інформаційної бази, розрахунок відносних показників, побудова матриці та інтерпретування результатів) та використання матриці «Рівень попиту/Рівень доходу», сформованої відносними показниками попиту і доходу.
Інновації і переваги пропозиції:
Використання методики удосконалення асортиментної структури підприємства ресторанного господарства дозволяє сформувати найбільш оптимальну асортиментну структуру продукції/послуг за рівнем доходності з позицій відповідності інтенсивності попиту в різні періоди часу.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Моделі соціально-економічного розвитку, економічні аспекти; Інструменти прогнозування
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Роздрібна торгівля; Харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Вже на ринку
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства ресторанного бізнесу, фізичні особи-підприємці в ресторанному бізнесі
Сфера діяльності партнера:
Ресторанний бізнес
Задачі, що стоять перед партнером:
Надання інформації для оцінки структури попиту на продукцію підприємств ресторанного господарства
Країни, яким надається перевага:
Всі
Вид організації:
Вищий навчальний заклад
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.