русский english
Удосконалення технології напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмісту кальцію
2016-11-08
Активний до:
2017-11-09
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію, за рахунок використання напівфабрикату кісткового харчового, як джерела легкозасвоюваного кальцію та кулінарної і кондитерської продукції на його основі. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію передбачає використання у їх складі напівфабрикату кісткового харчового (НКХ) – носія легкозасвоюваних сполук кальцію організмом людини. Це дозволяє отримати продукт зі збалансованим хімічним складом, багатим на незамінні нутрієнти, а саме кальцій.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропоновано новий продукт масового споживання, що характеризується підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Виробництво продукту є економічно вигідним через використання сировини з високими технологічними властивостями та з погляду оздоровчих характеристик, що значно впливають на конкурентоздатність продукту.
Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологія напівфабрикату пісочного випеченого із підвищеним вмістом кальцію може бути реалізована на будь-якому підприємстві кондитерської або кулінарної промисловості чи ресторанного господарства. Дана технологія не потребує встановлення додаткового обладнання.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Подана заявка на патент
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Позитивне рішення про видачу патенту України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.