русский english
Технологія виробництва міцних алкогольних напоїв збагачених антиоксидантними сполуками з алкопротекторною дією
2016-11-08
Активний до:
2017-11-09
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виробництва міцних алкогольних напоїв (настоїв) зі зниженим токсичним ефектом, за рахунок використання рослинної сировини з антиоксидантними властивостями та вторинної сировини молочної промисловості, які значно зменшують шкідливий вплив на організм при вживанні алкогольних напоїв. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво
Опис пропозиції:
Технологія виробництва настоїв передбачає використання у рецептурному складі рослинної сировини з алкопротекторними і гепапротекторними властивостями, та вторинної сировини молочної промисловості, які значно знижують вміст токсичних речовин у готовому продукті. Це дозволяє отримати алкогольний напій, який має підвищений вміст антиоксидантів і знижений токсичний ефект.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропоновано новий напій, що характеризується підвищеним вмістом антиоксидантних сполук та зниженою кількістю контамінантів. Виробництво продукту є економічно вигідним за рахунок використання вторинної сировини молочної промисловості та загальнодоступної рослинної сировини регіону Лісостепу України. Переваги функціональних характеристик розроблених настоянок, у порівнянні з аналогом, позитивно впливають на конкурентоздатність продукту на споживчому ринку.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологія виробництва міцних алкогольних настоянок може бути реалізована на будь-якому підприємстві, яке виготовляє лікеро-горілчану продукцію. Дана технологія не потребує встановлення додаткового обладнання.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія виробництва напоїв; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Якість та безпека харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Винно-горілчані вироби; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Три патента України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва лікеро-горілчаної продукції.
Сфера діяльності партнера:
Лікеро-горілчані підприємства; Підприємства малого, середнього та великого бізнесу, які використовують в якості напівфабрикатів алкогольну продукцію.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.