русский english
Технологія підвищення якості пастильних виробів з використанням стевії та еламіну
2016-11-08
Активний до:
2017-11-09
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виробництва пастильних виробів, яка включає додавання дієтичних добавок – стевії та еламіну. Використання вище зазначених добавок дозволяє розширити асортимент пастильних виробів, вирішити проблему йоддефіциту у населення та вживання продуктів з високим вмістом цукру. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Прийом підвищення якості споживних властивостей пастильних виробів передбачає впровадження в класичну технологію виробництва внесення еламіну, як йодовмісної сиривини та екстрактів стевії, яка є натуральним безкалорійним підсолоджувачем. Результатом є покращення органолептичних, реологічні властивостей виробів та збагачення їх мікроелементами, що підвищує біологічну цінність розроблених пастильних виробів.
Інновації і переваги пропозиції:
Використання дієтичних добавок у запропонованих рецептурах розроблених пастильних виробів дозволяє не лише вирішити проблеми йоддефіциту та вживання продуктів з високим вмістом цукру, але й покращити їх реологічні властивості. Розроблені пастильні вироби характеризуються підвищеною біологічною цінністю. Технологія забезпечена затвердженою нормативною документацією та клінічними випробовуваннями.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Пастильні вироби можуть вироблятися на традиційному обладнанні.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Три патенти України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.