русский english
Рекомендації щодо розробки стандартів обслуговування банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства
2016-11-07
Активний до:
2017-11-08
Анотація пропозиції:
Запропоновані основні положення із розробки стандартів обслуговування банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства, що дозволяють підприємствам забезпечити контроль за процесом обслуговування споживачів під час проведення банкетів та прийом, досягти високої якості послуг та забезпечити економічний успіх закладу. Університет здійснює пошук партнерів для впровадження стандартів обслуговування в закладах ресторанного господарства.
Опис пропозиції:
У рекомендаціях щодо розробки стандартів обслуговування банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства систематизовані та структуровані вимоги та правила, які повинні містити ці стандарти. Висвітлені основні питання щодо поведінки зі споживачами, а також між собою на різних стадіях підготовки до проведення банкетів і прийомів та в момент їх проведення, формування загальних принципів обслуговування банкетів та прийомів у закладах ресторанного господарства, їх основні стадії та етапи.
Приведені рекомендації щодо розробки стандартів обслуговування банкетів та прийомів можуть бути розширені та уточнені в залежності від концепції, місії та цілей діяльності закладу ресторанного господарства.
Інновації і переваги пропозиції:
Впровадження стандартів обслуговування банкетів та прийомів в закладах ресторанного господарства є важливим елементом системи управління якістю на підприємстві. Вони мають за мету зниження ймовірності помилок у функціональній якості і забезпечення сталості високої якості обслуговування банкетів та прийомів. Стандарти обслуговування банкетів та прийомів докладно закріплюють всі обов'язки за окремими підрозділами, службами, обслуговуючим персоналом та посадовими особами закладу ресторанного господарства, визначають порядок їх взаємодії та субординації, регламентують процес виконання різних операцій при наданні послуг при підготовці та обслуговуванні банкетів та прийомів.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Стандарти якості
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Ресторани швидкого харчування; Інші ресторани
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємства ресторанного господарства
Сфера діяльності партнера:
ресторанний бізнес
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження в виробництво
Країни, яким надається перевага:
Країни СНД, Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.