русский english
Виробництво багатокомпонентних паст із органічної сировини
2016-10-11
Активний до:
2017-10-12
Анотація пропозиції:
Університет (ХДУХТ), м. Харків, що спеціалізується в галузі наукових розробок та освітніх послуг, запропонував монографію, в якій досліджено тепломасообмінні процеси і вдосконалення обладнання для переробки органічної сировини у фруктові пасти високої біологічної цінності. Автори шукають партнерів (освітня установа, видавництво) для розповсюдження монографії викладачам, аспірантам і магістрам та спеціалістам харчових підприємств.
Опис пропозиції:
В монографії розглянуто науково-практичні основи тепломасообмінні процеси і вдосконалення обладнання для переробки органічної сировини у фруктові пасти високої біологічної цінності. Визначено закономірності формування структури багатокомпонентних паст із органічної сировини за умов зміни компонентного співвідношення пюре та вдосконалено конструкцію обігрівання роторного випарника.
Інновації і переваги пропозиції:
Монографія призначається для фахівців харчової промисловості, може бути рекомендована для студентів ВНЗ і аспірантів спеціальності "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв"
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Харчування та здоров'я; Освіта, навчання
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Авторські права (copyright)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Рекомендовано до друку вченою радою ХДУХТ, протокол № 5 від 29.12.15 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Освітня установа, виробництво, видавництво
Сфера діяльності партнера:
Освітні послуги, галузь машинобудування, видавницька діяльність
Задачі, що стоять перед партнером:
Використання монографії для навчання студентів, аспірантів; видавництво
Країни, яким надається перевага:
Країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.