русский english
СПОСІБ ВИГОТОВЛЕННЯ ПЛАВЛЕНОГО СИРУ
2016-01-15
Активний до:
2017-01-15
Анотація пропозиції:
Університет з м. Запоріжжя здійснює пошук партнерів для впровадження на ринок нової технології - способувиготовлення плавленого сиру.
Опис пропозиції:
В основу корисної моделі поставлено задачу розробити спосіб виготовлення плавленого сиру, який шляхом плавлення сичужних сирів з вершковим маслом, додавання солі-плавителя, сухого молока та екстракту алое дозволяє одержати нові високоякісні сири з оригінальними 45 специфічними органолептичними і фізико-хімічними властивостями; розширити асортимент сучасних видів продукції профілактичної дії.

Спосіб виготовлення плавленого сиру, що містить біодобавку рослинного походження, включає
нагрівання води, додавання до неї вершкового масла та подрібнених сичужних сирів, змішаних
з сухим молоком, сіллю-плавителем, плавлення суміші, її фільтрування, фасування готового
продукту, охолодження до температури зберігання. Після охолодження сиру до температури
35-37 ºС вносять екстракт алое та розмішують сир до однорідної консистенції.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонований спосіб виготовлення плавленого сиру з екстрактом алое на основі суміші сичужних сирів, дозволяє одержати нові високоякісні сири з оригінальними специфічними органолептичними і фізико-хімічними властивостями; розширити асортимент сучасних видів продукції лікувально-профілактичної дії.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Промислове виробництво; Технології харчової промисловості
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Деклараційний патент України
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Розробка і виготовлення на замовлення; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Виробниче підприємство
Сфера діяльності партнера:
Підприємства харчової та молокопереробної галузей. Виробництво плавлених сирів.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження на ринок, маркетинг
Країни, яким надається перевага:
Україна, Польша, Білорусь
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Запорізький національний університет
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.