русский english
Спосіб очищення баштанних культур
2015-12-23
Активний до:
2016-12-23
Анотація пропозиції:
Університет, м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував спосіб очищення баштанних культур, що дозволяє механізувати процес очищення баштанних культур, покращити якість очищення від насіння та шкірки, мінімізувати відсотки втрати сировини, інтенсифікувати та механізувати процес очищення. Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Принцип дії розробленого способу очищення плодів баштанних культур, зокрема дині та гарбуза, реалізується за рахунок розробленого комбінованого способу очищення, який забезпечується за рахунок поєднання двох складових: оброки парою та подальшим зніманням шкірки щітковими пристроями, поєднанням вирізання волокнистої частини з насінням та видалення її за рахунок вакуумування. Результати розробки можуть бути реалізовані на підприємствах харчової промисловості, зокрема на підприємствах, що спеціалізуються на переробці овочевої сировини.
Інновації і переваги пропозиції:
Застосування способу очищення баштанних культур забезпечує повну механізацію процесу очищення плодів, зменшення матеріало- та енергоємність обладнання, мінімізує втрати сировини до рівня 3-4%, а також забезпечує якість очищення плодів на рівні 97..98%. Спосіб очищення баштанних культур можливо використовувати на підприємствах харчової промисловості, зокрема на підприємствах, що спеціалізуються на переробці овочевої сировини, фермерських господарствах.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів; Методи безпечного виробництва; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Секрети виробництва (know-know)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Принципово новий процес; Монтаж; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості; Технічне обслуговання; Фінансові ресурси
Тип шуканого партнера:
Підприємство з переробки овочевої сировини
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, консервна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД, Болгарія, Румунія, Молдова, Іспанія , інші країни.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.