русский english
Спосіб очищення часнику
2015-12-23
Активний до:
2016-12-23
Анотація пропозиції:
Університет м. Харків, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок запропонував спосіб очищення часнику. Запропоновано комбінований спосіб часнику з урахуванням забезпечення максимальних показників якості кінцевого продукту, який поєднує дії пневматичної обробки та наступного механічного впливу на оброблену поверхню часнику. Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
За результатами проведених експериментальних досліджень розроблено апарат для часнику. Використання апарата для очищення часнику дозволяє значно зменшити матеріало- та енергоємність обладнання, знизити відсоток втрат сировини, а також покращити якість очищення сировини. Визначені раціональні параметри динамічної обробки часнику та процесу пневматичного доочищення дозволять забезпечити належні показники якості його очищення. Слід зазначити, що апарат для очищення часнику забезпечує більш високу якість очищення порівняно з апаратами, які сьогодні застосовуються на підприємствах ресторанного господарства, переробних підприємствах та підприємствах харчової промисловості. Результати розробки можуть бути реалізовані на підприємствах харчової промисловості та у закладах ресторанного господарства.
Інновації і переваги пропозиції:
Виробництво очищених овочів шляхом використання комбінованого способу очищення дозволить зменшити собівартість готового продукту за рахунок зменшення втрат сировини під час проведення процесу. Використання даного способу не потребує попереднього калібрування сировини. Даний спосіб очищення дозволяє також покращити якість очищення, що в свою чергу інтенсифікує процес очищення, а також виключає таку операцію, як ручна доочистка сировини. Апарат для здійснення комбінованого процесу очищення можливо застосовувати як на підприємствах харчової промисловості так і на підприємствах ресторанного господарства.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Запропонований спосіб покращує якість очищення часнику, зменшує відсоток втрат сировини, дозволяє суттєво інтенсифікувати процес очищення.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Секрети виробництва (know-know)
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Спільна подальша розробка; Адаптація до потреб замовника; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування; Контроль якості; Технічне обслуговання
Тип шуканого партнера:
Підприємство з переробки овочевої сировини
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловість, ресторанний бізнес
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД, Болгарія, Румунія, Молдова, Іспанія
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.