русский english
Технологія виробництва фаршу м’яса курки механічного обвалювання
2015-12-08
Активний до:
2016-12-08
Анотація пропозиції:
Науковці Харківського державного університету харчування та торгівлі (м. Харків) пропонують технологію, що дозволяє підвищити функціонально-технологічні та покращити споживні властивості м’яса птиці механічного обвалювання. Університет шукає інвесторів та партнерів для впровадження технології у масове виробництво
Опис пропозиції:
Технологія виробництва фаршу м’яса курки механічного обвалювання (МКМО) передбачає відокремлення м’ясної маси стисненням (пресуванням), відведення та зберігання, при цьому до складу отриманого фаршу додається білкова захисна емульсія (БЗЕ), що містить м'ясо курки механічного обвалювання, білковий препарат тваринного походження СкангельА95 і антиоксидант аскорбілпальмітат натрію. Обґрунтовано кількісний склад БЗЕ, співвідношення БЗЕ та МКО, визначені технологічні параметри одержання продукції. Технологія дозволяє певною мірою виключити негативний вплив фосфоліпідних сполук, гемових пігментів, підвищити функціонально-технологічні та покращити споживні властивості МКМО
Інновації і переваги пропозиції:
Технологія виробництва фаршу м’яса курки механічного обвалювання (МКМО) передбачає відокремлення м’ясної маси стисненням (пресуванням), відведення та зберігання, при цьому до складу отриманого фаршу додається білкова захисна емульсія (БЗЕ), що містить м'ясо курки механічного обвалювання, білковий препарат тваринного походження СкангельА95 і антиоксидант аскорбілпальмітат натрію. Обґрунтовано кількісний склад БЗЕ, співвідношення БЗЕ та МКО, визначені технологічні параметри одержання продукції. Технологія дозволяє певною мірою виключити негативний вплив фосфоліпідних сполук, гемових пігментів, підвищити функціонально-технологічні та покращити споживні властивості МКМО
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Одержано патент України на корисну модель
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Харчові добавки/вітаміни; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника
Тип шуканого партнера:
Дослідні та виробничі установи та підприємства, інвестори
Сфера діяльності партнера:
М’ясопереробна та птахопереробна галузі промисловості, спеціалізовані цехи та торговельні підприємства
Задачі, що стоять перед партнером:
Замовлення на провадження розробленої технології у масове виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД, ЄС
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.