русский english
Технологія виробництва арахісово-молочної пасти
2015-10-09
Активний до:
2016-10-09
Анотація пропозиції:
Університет (ХДУХТ), м. Харків, що спеціалізується в галузі наукових розробок та освітніх послуг, запропонував технологію виробництва арахісової пасти, що забезпечить отримання продукту з високими смаковими властивостями та харчовою цінністю, покращеною якістю, а також розширення асортименту продукції. Університет шукає інвесторів і партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія дає можливість отримати арахісову пасту з високою харчовою та біологічною цінністю та покращеними органолептичними властивостями.
Основним компонентом пасти є маса тертого смаженого арахісу, яку готують у жорновому млині. Отримана маса має кремоподібну консистенцію. Приготовлену масу дозують та подають до змішувальної машини, а потім туди ж почергово, при постійному перемішуванні вводять сухе знежирене молоко, цукрову пудру, лляну олію. Змішування введених інгредієнтів здійснюють до утворення гомогенної маси.
Запропонована арахісова паста являє собою пастоподібну однорідну масу світло-коричневого кольору з кремово-жовтим відтінком з блискучою поверхнею та горіховим, чистим, гармонійним смаком з молочним присмаком
Інновації і переваги пропозиції:
Виробництво арахісової пасти з високою харчовою та біологічною цінністю забезпечить розширення смакового спектру арахісової пасти, дозволить застосовувати натуральні інгредієнти та використовувати отриманий продукт для оздоровчого харчування. Наявність майже всіх основних речовин (білків, вуглеводів, мінеральних речовин, вітамінів) та вісімнадцяти амінокислот, робить цей продукт незамінним для людини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
На продукцію отримано санітарно-гігієнічні висновки та затверджено в установленому порядку нормативно технічну документацію: «Пасти арахісові», «Олії арахісові купажовані», «Арахіс смажений зі смако-ароматичними добавками».
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів; Якість та безпека харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Подана заявка на патент
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Адаптація до потреб замовника; Адаптація технології на нові матеріали; Контроль якості
Тип шуканого партнера:
Дослідницькі, комерційні та промислові організації, інвестори, партнери для замовлення на виробництво арахісової пасти.
Сфера діяльності партнера:
Харчова промисловость, кондитерське виробництво, торгівля.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД та Євросоюзу, інші країни
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.