русский english
Технологія способу переробки м’яса і продуктів з м’яса
2015-10-01
Активний до:
2016-10-01
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію переробки м’яса, який включає додавання води до м’яса. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Спосіб переробки м’яса включає додавання води до м’яса та кип'ятіння. Додану воду випарюють до досягнення готовою продукцією (м’яса) вихідної ваги. Запропонована технологія способу переробки м’яса і продуктів з м’яса здійснюється за рахунок зміни напрямку руху біологічно активних компонентів м’яса або виробів з м’яса в процесі його приготування, та створення умов для зменшення концентрації вологи в готовій продукції.
Інновації і переваги пропозиції:
Спосіб переробки м’яса і продуктів з м’яса, що включає додавання до м’яса води і кип'ятіння, передбачає створення з м’яса оздоровчо-профілактичного продукту шляхом випарювання доданої води до досягнення готовою продукцією (м’яса) вихідної ваги.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Спосіб переробки м’яса або виробів з м’яса не залежить від виду м’яса та його походження, забезпечує високу якість виробу при зберіганні практично усіх біологічно активних компонентів.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія харчових продуктів; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель.
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва харчових продуктів.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.