русский english
Технологія переробки відходів чаю
2015-10-01
Активний до:
2016-10-01
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію переробки відходів чаю, який включає додавання екстракту до чаю. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія способу переробки відходів чаю включає додавання до чаю екстракту, який отримується шляхом екстракції відходів з чаю з використанням водно-олійного екстракту. Запропонована технологія переробки відходів чаю за рахунок встановлення співвідношення між компонентами відходів чаю, води і олії, дозволяє економічно обґрунтовано використовувати такий спосіб переробки відходів.
Інновації і переваги пропозиції:
Спосіб переробки відходів чаю, що складається додавання екстракту до чаю, з метою виділення з відходів чаю додаткових корисних для організму компонентів пропонує проведення екстракції 40 г відходів чаю в 750 г водно-олійної суміші.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
В результаті проведення екстрагування різних відходів чаю було виявлено закономірність, що незалежно від способу попередньої переробки чаю отримується екстракт з пофарбованою олією в зелений колір. Інтенсивність кольору води залежить від попередньої обробки сировини.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія виробництва напоїв; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з харчової промисловості; підприємства з виробництва напоїв.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.