русский english
Технологія кавового напою швидкорозчинного
2015-10-01
Активний до:
2016-10-01
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію кавового напою швидкорозчинного, який виготовлено з відходів кавоваріння. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє створити швидкорозчинну каву з відходів кавоваріння, в якій кількість сухих екстрактивних речовин забезпечує смакові показники і економічну доцільність. Швидкорозчинний кавовой напій має збалансованє співвідношення між компонентами, які забезпечують необхідні смакові показники та є економічно доцільним у виробництві.
Інновації і переваги пропозиції:
Кавовий напій швидкорозчинний, який виготовлено з відходів кавоваріння містить цукор та густий водний екстракт, відрізняється тим, що для отримання рентабельного високоякісного за смаковими показниками напою на одну вагову частку густого екстракту припадає три вагових частини цукру.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологія кавового напою швидкорозчинного дозволяє отримати високоякісний продукт харчування, а з точки зору економіки – додатковий прибуток від використання зерен кави та продуктів його переробки.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія виробництва напоїв; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Продукти харчування повсякденного попиту; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з харчової промисловості; підприємства з виробництва напоїв.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво.
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД.
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.