русский english
Спосіб приготування харчової емульсії типу майонез з додаванням рибної плазми
2015-09-23
Активний до:
2016-09-23
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію приготування харчової емульсії типу майонез з додаванням рибної плазми. Розроблена технологія дозволяє створити продукт з високими органолептичними, структурними властивостями та більшою харчовою і біологічною цінністю шляхом введення рибної плазми. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія виробництва харчової емульсії типу майонез з додаванням рибної плазми передбачає включення у продукт білково-мінеральної основи, смакових компонентів, олії. Використання рибної плазми дозволяє одержати майонез з властивостями типу масляно-жирової емульсії, задовільною структурою та густиною без застосування загущувачів, що забезпечує незмінність органолептичних та структурних властивостей під час зберігання. Крім того, додавання рибної плазми призводить до збільшення вмісту мінеральних речовин, білків, жирів та вуглеводів, що підвищує біологічну та харчову цінність готових виробів.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія виробництва харчової емульсії типу майонез з додаванням рибної плазми передбачає включення у продукт білково-мінеральної основи, смакових компонентів, олії. Використання рибної плазми дозволяє одержати майонез з властивостями типу масляно-жирової емульсії, задовільною структурою та густиною без застосування згущувачів, що забезпечує незмінність органолептичних та структурних властивостей під час зберігання. Крім того, додавання рибної плазми призводить до збільшення вмісту мінеральних речовин, білків, жирів та вуглеводів, що підвищує біологічну та харчову цінність готових виробів.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель, 2013 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Молокозаводи, консервні заводи
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.