русский english
Технологія виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного
2015-09-23
Активний до:
2016-09-23
Анотація пропозиції:
Університет в м. Харкові, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, пропонує технологію замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного. Розроблена технологія дозволяє розширити асортимент напівфабрикатів для приготування перших та других страв на основі грибів з подовженим терміном зберігання за низьких температур. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Запропонована технологія виробництва напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного передбачає отримання двох продуктів: грибної плазми, що безпосередньо використовується для приготування напівфабрикату, та грибної м’якоті, яка може бути використана на переробних підприємствах. Отриманий напівфабрикат з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного являє собою вироби кубічної форми розміром
2×2×2 см з щільною консистенцією, однорідною структурою, з вираженими грибним смаком та ароматом, який у подальшому використовують для приготування грибних бульйонів, соусів та ін.
Інновації і переваги пропозиції:
Економічні преваги запропонованого способу виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного полягають у перевищенні доходів від виробництва і реалізації продукції над відповідними витратами у вартісному вираженні.
Конкурентні переваги запропонованого способу виробництва замороженого напівфабрикату з гливи звичайної з додаванням крохмалю кукурудзяного полягають в отриманні продукту з високою харчовою та біологічною цінністю, з покращеними смаковими та ароматичними якостями за рахунок додавання крохмалю до плазми грибів та подальшого заморожування.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Обробка харчових продуктів; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Здорова їжа; Продукти харчування повсякденного попиту
Поточна стадія розвитку:
Макет, дослідний зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель, 2012 р.
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Зміна існуючих технологій (установок, процесів.) потенційного партнера
Тип шуканого партнера:
Консервні заводи, фабрики напівфабрикатів
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.