русский english
Технологія способу виготовлення оздоровчо-профілактичного засобу з кавуна
2015-09-09
Активний до:
2016-09-09
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виготовлення оздоровчо-профілактичного засобу з кавуна, який включає поєднання соку кавуна із рослинною олією та нагрівання суміші. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Спосіб виготовлення оздоровчо-профілактичного засобу з кавуна включає поєднання соку кавуна із рослинною олією та нагрівання суміші, причому з метою збільшення кількості екстрагованих частин з соку на 10 вагових частин соку використовують 0,5 вагових частин рослинної олії. Технологія виготовлення оздоровчо-профілактичного засобу дозволяє отримувати його з кавуна шляхом концентрації необхідних компонентів для покращення роботи серцевого м’яза.
Інновації і переваги пропозиції:
Технологія виготовлення оздоровчо-профілактичного засобу з кавуна, включає поєднання соку кавуна із рослинною олією та нагрівання суміші. Оздоровчо-профілактичний засіб з кавуна у вигляді рідини є харчовим продуктом, який підтримує життєдіяльність організму.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологія виготовлення оздоровчо-профілактичного засобу з кавуна здатна покращити роботу серця без шкідливого впливу на інші внутрішні органи.
Технологічні ключові слова:
Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа; Харчування та здоров'я
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Харчові добавки/вітаміни; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з харчової промисловості
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.