русский english
Технологія виготовлення олійного екстракту каніфолі
2015-09-09
Активний до:
2016-09-09
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виробництва олійного екстракту каніфолі, який в своєму складі має рослинну олію. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Олійний екстракт каніфолі, який в своєму складі має рослинну олію, застосовується як оздоровчо-профілактичний засіб і являє собою розчин , який складається з молекул олії та гідролізованих молекул смоляних кислот каніфолі. Технологія виготовлення вирішується за рахунок розчинення каніфолі, при якому виявляється оздоровчо-профілактичні властивості розчину.
Інновації і переваги пропозиції:
Запропонована технологія дозволяє отримувати олійний екстракт каніфолі, який в своєму складі має рослинну олію, та на відміну від існуючих технологій являє собою оздоровчо-профілактичний засіб – розчин, який складається з молекул олії та гідролізованих молекул смоляних кислот каніфолі.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Технологія виготовлення олійного екстракту розробляє оздоровчо-профілактичний засіб з каніфолі для підтримання життєдіяльності організму людини чи тварини. Може бути використана для відновлення енергетичних ресурсів та підвищення резистентності організму.
Технологічні ключові слова:
Медицина, охорона здоров'я; Екологічна медицина, соціальна медицина, спортивна медицина
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Інші медичні засоби
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства гуманітарної та ветеринарної медицини.
Сфера діяльності партнера:
Медична промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.