русский english
Технологія виробництва екстракту з відходів деревини дуба
2015-09-09
Активний до:
2016-09-09
Анотація пропозиції:
Харківський державний університет харчування та торгівлі, що спеціалізується в галузі освітніх послуг та наукових розробок, запропонував технологію виробництва екстракту з відходів деревини дуба, який включає термічну обробку відходів деревини дуба, додавання екстрагента, фільтрацію екстракту. Університет шукає партнерів для впровадження технології у виробництво.
Опис пропозиції:
Технологія виробництва екстракту з відходів деревини дуба включає термічну обробку відходів деревини дуба, додавання після термічної обробки екстрагента, фільтрацію екстракту. З метою підвищення якості екстракту, додатково до відходів деревини дуба перед термічною обробкою додають рослинну дезодоровану олію. Додають 8-10 мл рослинної дезодорованої олії на 100 г відходів.
Інновації і переваги пропозиції:
Виробництво екстракту з відходів деревини дуба дозволяє підвищити органолептичні характеристики готової продукції і знизити затрати на виробництво алкогольних напоїв.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Екстракт з відходів деревину дуба використовують при виробництві міцних напоїв типу коньяк і бренді. Напої з додаванням цього екстракту мають імуномоделюючі властивості.
Технологічні ключові слова:
Технології харчової промисловості; Технологія виробництва напоїв; Технологія харчових продуктів
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої; Винно-горілчані вироби; Інші харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
НДР, лабораторні випробування
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
Патент України на корисну модель
Тип потрібної співпраці:
Угода про спільне підприємство; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії
Тип шуканого партнера:
Підприємства з виробництва напоїв.
Сфера діяльності партнера:
Переробна промисловість; харчова промисловість.
Задачі, що стоять перед партнером:
Впровадження технології у виробництво
Країни, яким надається перевага:
Україна, країни СНД
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.