русский english
СПОСІБ ОДЕРЖАННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЕСЕРТНОЇ ПРОДУКЦІЇ
2015-01-23
Активний до:
2016-01-24
Анотація пропозиції:
Науковці університету (ХДУХТ, Україна,) пропонують спосіб одержання напівфабрикатів десертної продукції, що являють собою однорідну та загущену рідину без грудочок. Університет шукає інвесторів та партнерів для практичної реалізації запропонованого проекту, а саме замовлення на виготовлення готової продукції.
Опис пропозиції:
Зміст розробки полягає у регулюванні технологічних властивостей молока знежиреного шляхом використання природного комплексоутворювача – альгінату натрію, що здатен до зв’язування іонізованого кальцію як фактору термо- та кислотостабільності молочної сировини. Реалізація вищеозначеного принципу регулювання складу сольової системи дозволяє підвищити ресурсний потенціал молока як сировини, розробити напівфабрикати десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини та продукцію на їх основі з високими показниками харчової цінності, новими споживними властивостями.
Інновації і переваги пропозиції:
Встановлені принципи регулювання складу сольової системи молока знежиреного за використання альгінату натрію дозволяє створити технологію одержання принципово нової продукції у вигляді напівфабрикатів десертної продукції на основі молочної та плодово-ягідної сировини.
Додаткова інформація (технічні подробиці)
Для потенційних покупців організовується презентація десертної продукції на основі напівфабрикатів, одержаних з використанням запропонованого способу.
Технологічні ключові слова:
Промислове виробництво; Технології харчової промисловості; Харчові добавки / інгредієнти / функціональна їжа
Короткі коди сфер ринкового застосування:
Харчові продукти і напої
Поточна стадія розвитку:
Промисловий зразок
Права інтелектуальної власності:
Патент отриманий
Коментарі, дата і номер патенту, якщо є:
-
Тип потрібної співпраці:
Ліцензійна угода; Спільна подальша розробка; Випробовування нових застосувань; Адаптація до потреб замовника; Угода про спільне підприємство; Адаптація технології на нові матеріали; Новий спосіб використання існуючої виробничої лінії; Принципово новий процес; Розробка і виготовлення на замовлення; Технічне консультування
Тип шуканого партнера:
Виробники, інвестори, партнери для замовлення на виготовлення напівфабрикатів десертної продукції.
Сфера діяльності партнера:
Харчоконцентратна та харчова промисловість
Задачі, що стоять перед партнером:
Замовлення на виготовлення напівфабрикатів десертної продукції
Країни, яким надається перевага:
Україна
Вид організації:
Установа
Організація / Тип компанії:
Дослідний інститут / Університет
Розмір організації - автора профілю:
> 500 співробітників
Центр, що надав профіль
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Виявити зацікавлення
Компанія *
Контактна особа *
Країна *
Місто *
Контактувати за допомогою
Ел.скринька *
Адреса
Індекс
Телефон *
Факс
Повідомлення *
Код *


Copyright © 2008-2013 Електронна платформа UTTN
Copyright © 2013 NTTN, Innovation Network. All Rights Reserved.